INTERNSHIP/STAGE: Branding & Communicatie

Marketing Schmarketing is een brand design agency voor groeiende merken. Onze visie is dat sterke merken statements maken omdat ze ergens in geloven en een verandering teweeg willen brengen. Wij helpen bedrijven met het maken van meer impact door het merkgevoel te vinden en dit te vertalen in story en design.

We creëren identiteiten, campagnes en content, we designen apps en websites, we doen brand sessies en consultancy en we zetten onze eigen merken in de markt. Zo lanceren we dit jaar een lingerie label, een independent magazine en een design spellen editie. 

Dit doen we niet alleen. Wij hebben een ontzettend sterk netwerk creatives om ons heen die ons helpen en inspireren nog vettere dingen te maken. 

Marketing Schmarketing gaat super hard, en daarom kunnen wij extra creatieve breinen en handen gebruiken. We zoeken talentvolle stagiairs die tijdens hun stage willen leren wat het betekent om een merk te laten groeien. 

Wie jij bent

• Visueel ingesteld en je hebt overal een mening over.
• Iemand die zelf een eigen bedrijf wil starten in de toekomst.
• Zelfstandig en niet bang om initiatief te tonen. Eigen inbreng en ideeën zijn fantastisch!
• In het bezit van een eigen laptop.
• Je hebt kennis van Adobe, of iets anders handigs zoals sketch.
• Een HBO-student (AMFI Fashion & Branding is een pré)

Laat ons weten wat jij bij wil dragen aan de groei van Marketing Schmarketing. Wij zitten op de grote markt in Haarlem en ontvangen je graag om te kijken of er een klik is! 

Stuur je cv + motivatie naar leroy@marketingschmarketing.nl