Lees meer

Betekenisvol marketingproject op de agenda voor 2024?

Nu open: Dien vrijblijvend een aanvraag in voor campagnes, branding, content en merkstrategie.

Sessies en trainingen

Sessies en trainingen

strategie
concept
productie
Marketing Schmarketing verbindt teams door samen met het merk aan de slag te gaan in energieke brand sessies.

Marketing Schmarketing geeft sinds 2018 meer diepgang aan merken. Als onafhankelijke brand studio helpen we vooruitstrevende organisaties met het uiten van hun visie om die vervolgens te vertalen creatieve communicatie. Maar een merk komt pas echt tot leven als een team ermee aan de slag gaat. Daarom geeft Marketing Schmarketing inspirerende sessies om medewerkers en merken te verbinden.

Beschikbare trainingen

Brand Strategy Alignment

Leer alle stappen van het bouwen van een sterk merk. Van onderzoek, merkwaarden bepalen tot het creëren van een creatief concept. Na deze training heb je alle methodes en technieken in huis om het meeste uit je merk te halen.

Beeld, Taal en Inclusie

Ontwikkel je gevoeligheid voor wat je ziet, zegt en hoort. Leer focussen op details in beeld en tekst die betekenis geven en ontwikkel je analytische skills. Na deze training communiceer je inclusiever en ben je bewust van de impact van je communicatie.

Beschikbare workshops

Ontdek je Archetype en Creëer je Merkverhaal

Maak storytelling rondom je merk gemakkelijker en meer consistent. In deze workshop ontdek je wat je rol is als merk en hoe je daarmee communiceert. Je loopt deze workshop uit met duidelijke haakjes waaraan je continu je merkverhaal kunt blijven hangen.

Associeren kun je leren

Verrijk je merk door een wereld van relevante en inspirerende associaties te creëren waaraan je kunt refereren in je campagnes, visuele stijl, content en storytelling.

Contentstrategie

Ontwikkel in deze workshop je contentstrategie met duidelijke formats, een frequentie en concrete ideeën die gemakkelijk uit te voeren zijn binnen de capaciteit van jouw team.

Beschikbare inspiratie talks

De kracht van branding

In een talk van 45 minuten neemt Marketing Schmarketing je mee in de wereld van branding. Waarom zijn sommige merken zo succesvol? Waaraan herken je een sterk merk en hoe ontwikkel je die zelf?

Brand alignment

Mensen zijn als mensen. In deze talk van 45 minuten inspireert Marketing Schmarketing je door modellen uit gedragspsychologie over de theorie van branding heen te leggen. Ontdek op welke theorieën de werkwijze van Marketing Schmarketing is gebaseerd.

Beschikbare coaching & consultancy

Voor creatieve makers

Wil je je zakelijke skills verbeteren? Wil je je werk commercieel in kunnen zetten zonder je principes en missie overboord te hoeven gooien? Deze coaching/consultancy is speciaal voor creatieve makers zoals designers, illustrators, fotografen, copywriters en andere makers.

Voor MKB en ZZP ondernemers

Liggen de beslissingen rondom je merkverhaal en branding bij jou als ondernemer? Wil je je merk laten groeien in lijn met wat je belangrijk vindt zonder al je capaciteit aan branding kwijt te zijn? Deze consultancy sessies zijn speciaal voor MKB en ZZP ondernemers die duurzaam een sterker merk willen ontwikkelen.

Voor marketing leiderschap

Ben jij er voor verantwoordelijk dat alle klant communicatie in lijn is met elkaar? Wil je de neuzen van je team dezelfde kant op krijgen? Wil je aangesloten zijn met de tijdsgeest en een heldere maar creatieve richting aangeven? Deze consultancy is speciaal voor CMO's, marketing directors, campagne leiders, brand managers of project managers die strategie willen doorvoeren en hun team willen voorzien van authentiek persoonlijk leiderschap.

Doe nu een vrijblijvende aanvraag.

Gemakkelijk betalen via iDeal of op factuur

Gespecialiseerd in diversiteit en inclusie

Actieve sessies door de founders van Marketing Schmarketing

Deze klanten gingen je voor

Client LogoClient LogoClient LogoClient Logo
Client LogoClient LogoClient LogoClient LogoClient LogoClient Logo
No items found.
Marketing wordt inclusiever, interessanter en relevanter door te luisteren naar de diversiteit aan verhalen die binnen een doelgroep leeft.
Marketing Schmarketing

Team building = Brand building

Merken hebben de kracht om teams te inspireren en te alignen. Door op verschillende manieren met de identiteit van een merk bezig te zijn voelen teams zich meer verbonden met de organisatie, het merk en met elkaar.

Specifieke wensen voor je merk? Stuur ons direct een bericht.

Marketing Schmarketing Brand Sessions

Sinds 2018 creëert Marketing Schmarketing strategie en merkcommunicatie voor (corporatie) Start-ups, groeiende MKB ondernemingen, publieke organisaties, horeca-concepten, musea, NGO’s en missie gedreven initiatieven. We combineren onze ervaring in gedragspsychologie, fashion, fotografie en het succesvol laten groeien van start-ups om een brug te zijn tussen creativiteit en business. Onze conceptsessie die we aan het begin van een campagne traject bleken teams zo veel inspiratie te geven, dat Marketing Schmarketing Brand Sessions nu ook los beschikbaar zijn. Dit kun je verwachten:
01

Maak een reservering

Doe een aanvraag via het contactformulier. Geef alvast aan wat je idee is en hoe groot het team is waar je de brand session voor wil boeken. Vertel ons ook direct iets over je merk!

02

Plan een call

Vervolgens doen we een call om alles door te nemen en het voorstel concreet te maken. Je krijgt de aanbetaling op factuur en zodra deze is voldaan staat de training gepland.

03

Ontvang de planning

Sessies, workshops en trainingen zijn mogelijk bij jouw bedrijf en op locatie. We zorgen ervoor dat je een duidelijke instructie ontvangt voor je team.

04

Brand Session Day

Op de dag zelf krijgt je team nieuwe inspiratie door actief met het merk bezig te zijn. Van tevoren kunnen custom challenges afgesproken worden die huidige uitdagingen voor het merk direct aanpakken.

05

Evaluatie en advies

Samen evalueren we de impact van de sessie en kijken we vooruit of het merk een terugkerend ritme op wil bouwen.

Doe nu een snelle aanvraag

✓ Geheel vrijblijvend
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Specifieke wensen voor je merk? Stuur ons direct een bericht.

Specifieke wensen voor je merk? Stuur ons direct een bericht.

Waarom Marketing Schmarketing

Stapel geïllustreerde Marketing Schmarketing 'krantjes' met een groene achtergrond.
Stapel geïllustreerde Marketing Schmarketing 'krantjes' met een groene achtergrond.

Waarom Marketing Schmarketing

💥 Kleine agency sinds 2018
dus korte en directe lijnen. snelle doorlooptijden

🌈 Breed netwerk van creatives, journalisten en media
Veel kruisbestuiving, uiteenlopende klantgroep en werkervaring

✨ Marketing Schmarketing produceert
van podcasts, journalistieke artikelen, video’s, fotografie, trend reports, media analyses en onderzoeken.eigen studio

🕺 Serieus talentvolle onconventionele mensen
Zijn geen onderdeel van iets groots en kunnen onconventioneel dingen zien. kritische denkers, nemen niet zomaar dingen voor waar aan. Herkaderen dingen, of zien hoe meerdere dingen tegelijekrtijd waar kunnen zijn. Veel kennis van gedragpsychologie en visuele cultuur

⚡️ Enthousiasme
Als we eenmaal een campagne aan het maken zijn, doen we dat ook helemaal volle kracht. Humor en fun

💸 Zijn maatschappelijk betrokken.
doen vrijwillige projecten op lokaal niveau want dat moet versterkt wordenco creatie met klanten. Onderdeel queer community. Activisme. Onafhankeijke denken.