SERVICES
Alles om je merk te laten groeien.

 Wanneer wij samenwerken met een klant diepen we een merk volledig uit. We gaan het merk echt kennen, begrijpen en aanvoelen. We vertalen dit merkgevoel in al onze services waardoor we klanten inspireren, motiveren en activeren. Door ons sterke netwerk vol talent zijn we een full service brand agency. 

 

sendtosee-oog-website-foto.jpg

BRAND IDENTITIES

Wat is de kern van je merk? Hoe druk je jezelf uit en welk verhaal vertel je? Tijdens een conceptsessie op basis van gedragspsychologie komt Marketing Schmarketing hier achter. Tijdens het bouwen van een merk onderzoeken we de markt, concurrentie en trends. Voor onze vormgeving analyseren we kunst, design en architectuur kloppend bij het merk. Zo creëren we een authentiek karakter en een tijdloze stijl.

Concreet
✓ Visuele identiteiten
✓ Styleguides
✓ Rebranding en positionering
✓ Logo design


mockupstagefindercloser.jpg

WEBSITE & APP DESIGN

Wij geloven dat digital design vanuit de kern van een merk moet komen, gericht op het natuurlijke gedrag van mensen. Vanuit onze achtergrond in design, fashion, gedragspsychologie en growth hacking creëren we complete conversie gerichte websites en apps die stijlvol, natuurlijk en minimalistisch zijn.

Concreet
✓ Web / App design
✓ UX/UI & Customer journey map
✓ Content strategie en creatie
✓ Development


marketing-schmarketing-omybag-campaign

CAMPAIGNS & CONTENT

In alles wat wij doen willen we inspireren, motiveren en activeren. We vertalen het merk in krachtige content en campagnes, om mensen te raken en mee te nemen. Uiteindelijk gaat branding over op de juiste manier communiceren om te kunnen verbinden met mensen die hetzelfde geloven. Dit is de visie achter al onze uitingen. 

Concreet
✓ Activatie campagnes
✓ Social strategies
✓ Product/brand campagnes
✓ Content creatie


melkmeisje-collectie-nieuwe-verpakking-rebranding-herpositionering-packaging-design-creative-agency-marketing-schmarketing.jpg

PRINT & PACKAGING

Ons design is to the point en functioneel. Wij geloven in helderheid, iets moet in één keer duidelijk zijn en het merkverhaal vertellen. Door onze jarenlange ervaring in fashion voelt ons werk modisch aan. Een van onze hoogste waarden is aandacht voor detail, of het nu gaat om een lettertype, kleurgebruik of een logische customer journey, door echte aandacht wordt alles mooier.

Concreet
✓ Product concept ontwikkeling
✓ Custom design
✓ Merchandise
✓ POS


management-sessies-brand-sessions-kwartaal-sessie-marketing-schmarketing.jpg

MANAGEMENT SESSIES

Wij geloven dat management sessies niet altijd hetzelfde te hoeven zijn. Laat het eens over je merk gaan! Alle neuzen gaan dezelfde kant op staan en we weten ineens weer helemaal waar we werken en waarom. In het dagelijks werk zul je merken dat je beter onderbouwde keuzes kunt maken in lijn met je merk.

Concreet
✓ Internal brand activation
✓ Brand growth sessions
✓ Quarterly sessions
✓ Teambuilding brand sessions